петък, 15 май 2020 г.

Започна приемът на децата в детските градини на Благоевград за учебната 2020/2021

Днес започна приемът на децата в детските градини на oбщина Благоевград за учебната 2020/2021 година

От 14 май /днес/ до 28 май на текущата година започват дейностите по осъществяване на прием на децата в детските градини на oбщина Благоевград за учебната 2020/2021 година - подаване на заявления за прием в детското заведение.

Община Благоевград напомня графикът за прием :

До 3 юни на текущата година - Попълване на протокол, утвърден от директора, с класираните заявления, отговарящи на изискванията за прием в детското заведение и представяне на същите за проверка с цел идентифициране на деца, приети в повече от едно детско заведение от Сектор ‘‘ Информационно и техническо обслужване ‘‘ при Община Благоевград.

Община Благоевград ще финансира процедури "Инвитро“

Общински съвет - Благоевград проведе днес извънредно заседание. Сесията се състоя при взети строги противоепидемични мерки и предварително разпределени места за присъстващите. Заседанието се проведе под ръководството на председателя на Общински съвет Благоевград - Андон Тодоров.

Сесията на Общински съвет- Благоевград бе проведена при дневен ред от 28 точки:

По първа точка Общинският съвет прие предложение относно проект на Наредба за допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Благоевград .

Популярни публикации