неделя, 12 април 2020 г.

Орлин Павлов ще подари специален концерт „Още малко“ - тази вечер от 20:30

Орлин Павлов ще подари специален концерт „Още малко“, заедно с едни от най-добрите музиканти в България тази неделя, 12 април, за да направи големия християнски празник „Цветница“ незабравим!

Сцената на #ЖивотВкъщи, Орлин ще сподели с изключителните Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Богомил Енчев (ударни), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон) и Евден Димитров (бас).


Достъпът до концерта е абсолютно безплатен, а всеки може да подкрепи българската музика, като закупи виртуален билет чрез платформата URBO.

Концертът ще се излъчи във фейсбук страниците на Orlin Pavlov, URBO и Joker Media Rental от 20:30 ч.

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации