сряда, 8 април 2020 г.

Ловци дариха 7000 лева на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград

Всички трябва да помагаме в тази тежка ситуация, за да можем да се справим с разпространението на коронавируса”, споделя Иван Василев, председател на УС на ЛРД „Сокол 1911”

7000 лева дари Ловно-рибарско дружество „Сокол 1911” на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевград.
 Решението за благородния жест е взето с пълното одобрение на всички 1400 членове на сдружението.

Идеята е на Управителния съвет на сдружението, тъй като медиците в ЦСМП също са на първа линия, но остават встрани от вниманието на държавата. „Чухме се по телефона и с председателите на дружинки, и с членовете ни.
Всички се съгласиха да дарят по 5 лева за благородната кауза, за което им благодаря от сърце. Всички трябва да помагаме в тази тежка ситуация, за да можем да се справим с разпространението на коронавируса”, сподели Иван Василев, председател на УС на ЛРД „Сокол 1911”.
Парите са били налични в сметките на дружеството. От ЦСМП вече са закупили дезинфектанти, лични предпазни средства, до дни очакват и доставка на предпазни маски. „Пари на ЦСМП не даваме. Те ни представят фактури, а ние ги плащаме с пари от сметката ни, защото те се издават на името на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1911”, посочва още Иван Василев.

Източник: http://www.desant.net/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации